Referensjobb

 • Nytt ljud på Jysk i Insjön

  Jysk skulle etablera sig i Insjön i Dalarna och behövde en ny ljudanläggning installerad. Kraven var att det skulle se bra ut, låta bra och samtidigt vara kostnadseffektivt.

 • Rund LED skärm – Mora Ishall

  Mora IK bildades 1935 och är därmed Sveriges äldsta ishockeyförening på landsorten. Ishallen i Mora byggdes på 60-talet och renoverades upp till Elitseriepremiären den 20 september 2004. Säsongen 2016/2017 hade Mora återigen en fantastisk säsong och tog steget upp i SHL och då var det dags att byta ut de gamla projektorerna som var monterade i mitten av hallen till en modern LED skärm.

 • Studentfest ljud & ljus

  Studentrådet bokade DJ till studentfesten, då bokningen var klar så kom en lista med utrustningen som DJ ville ha till sin spelning.

 • Drive in bio – LED skärm

  Musik & motorfestivalen bestämde sig för att visa film för sina besökare och då de ville nå en bred målgrupp så ville de visa barnfilm på eftermiddagen samt film för de äldre senare på kvällen.

 • Europaturné – Sabaton

  Ett av Sveriges största rockband Sabaton hade bokat upp en Europaturné och behövde storbildsskärm för att fullända sin storslagna show.

 • Falun Bowling & Krog

  Falun Bowling & Krog var ute efter att skapa en unik upplevelse för sina gäster. Amtech blev involverad tidigt i projektet och tog fram ett par förslag, Falun Bowling & Krog gillade vårt förslag om att sätta en LED-skärm längst fram ovanför käglorna och trigga videoklipp beroende på vad som händer på de olika banorna.

 • WiFi för hotell med 200 rum

  Bostadsrättsföreningen Stöten Mitt i Granfjällstöten, var i behov av ett trådlöst nätverk som klarade av det antal boende och gäster de har och som under högsäsong kan uppgå till mellan 500 och 800.

 • Storbildsskärm Örnsköldsvik

  Kultur- och fritidsavdelningen i Örnsköldsvik var ute efter en digital annonstavla för att ge mindre kulturhändelser större utrymme att synas. Ledskärmen vi monterade kan uppdateras på distans över internet och tidsstyras med datum och klockslag.