Harrys Sälen

Storbildsskärmar i nattklubben och utomhus.

Uppdraget

Nattklubben behövde förnya sig och vi gav förslaget att montera storbildsskärmar i båda deras nattklubbar (ICE 1 & ICE 2) samt utomhus på deras fasad. Vi levererade en stor skärm bakom DJ-båset och artisterna på scenen samt utomhus så att de som passerar på vägen nedanför får information om deras evenemang under vintern. Att bli Sveriges häftigaste/coolaste nattklubb var deras mål.

Vår Lösning

Vi levererade vår egen ”MAGIC STAGE” LED-skärm till båda nattklubbarna samt utomhus, ”Magic Stage är en av världens lättaste storbildsskärmar men klarar trots det att användas både inomhus och utomhus i regn, snöstorm och solsken. I entrén monterade vi två stycken skärmar i taket som med sina mediaspelare enkelt kan schemaläggas för att visa information till de som står i kö.

Videomaterialet och effekterna till ”MAGIC STAGE” storbildsskärmarna hanteras av en dator i varje lokal, datorerna har fått varsin touchskärm i varje DJ-bås som enkelt kan styras av vem som helst. Animeringar, filmer, bilder (loggor) mm vissas effektfullt på storbildsskärmarna varje kväll när DJ’s och artister uppträder.

Skärmen utomhus styrs även den via en PC-dator och man kan enkelt lägga upp hela vinterns evenemang i en kalenderfunktion så att skärmen automatiskt växlar budskap under säsongen. För att göra utomhusskärmen behaglig att titta på så har vi monterat en ljussensor som känner av om det är sol eller mörkt ute och reglerar ljusstyrkan i skärmen efter det.

Posted in: