Om oss

Vi älskar att jobba med teknik och vi har lösningarna

 


Amtech har sedan starten 1993 utvecklats till ett företag med två huvudområden där den ena avdelningen jobbar med ljud, ljus och bild och den andra avdelningen med datorer och nätverk.

Ljud, ljus och bildavdelningen jobbar med många olika typer av produktioner, konserter, klubbevent, mässor, konferenser, teater och framträdanden. Utrustningen vi använder äger vi själva, fraktar i egna fordon och förvarar på vårt lager. Vår ljud-, ljus- och bildkapacitet är heltäckande för alla områden och teknikbehov, dessutom är vi nordisk distributör med direktimport av stora LED-skärmar som finns både till försäljning och uthyrning med full support och installation för alla typer av fasta och mobila arrangemang. Sortimentet är brett med många modeller och storlekar, både för inom och utomhusbruk.

Genom åren har vi fått förtroendet att arbeta med en stor del av Sveriges artist- och företagselit, detta gör att vi idag vet vilka krav som ställs på liveproduktioner och att vi kan anpassa oss efter dem.

Ibland gör vi diskreta produktioner där vår närvaro varken ska synas eller höras men vi jobbar också med synlig teknik som en del av den visuella bilden. Vi jobbar ofta med okonventionella lösningar för att uppnå vårt mål att göra varje event unikt.

Vår dataavdelning hjälper dagligen små och stora företag att drifta sin IT miljö och vi tar även på oss ett helhetsansvar för allt som ingår i kundernas IT miljö. Vi är certifierade inom nätverk (trådlösa och fasta) och har utrustningen och kompetensen för att bygga samt säkerställa stabila och driftsäkra nätverk.

Amtech_ute

I vår butik i Mora har vi ett brett utbud av datorer, tillbehör, förbrukningsmaterial och kablar. Där har vi även vår serviceverkstad som tar emot och reparerar datorer, skrivare samt ljud, ljus och bildutrustning.

Våra engagerade medarbetare har jobbat många år inom flera teknikgrenar och med mängder av tekniklösningar och produkter. Engagemang och kreativitet är ledord för oss där vi ofta designar speciallösningar och anstränger oss för att hitta de mest flexibla och kostnadseffektiva lösningarna för att nå bästa resultat åt våra kunder. Kontakta eller besök oss med era visioner, idéer och funderingar så har vi lösningarna.

 • Hur är fördelningen

  Data & Nätverk

  50

  Ljud, Ljus & Bild

  50
 • Vad säger kunderna?

  Vi använder Amtech för drift och underhåll av vårt IT-System, de har snabb service, jobbar förebyggande, är effektiva och väldigt kunniga. Ett plus är att de löpande kommer med förslag på förbättringar som gör att vi spar pengar och blir effektivare, vi är väldigt nöjda.

  Author's imagePer KarlssonMora Bil & Traktor
 • Onödig fakta om oss

  7 av 9 dricker kaffe

Våra kärnvärden

  • SAMARBETE

   Vi är ett starkt sammansvetsat lag som i nära samarbete med våra lokala partners ser till att leverera service av hög kvalitet.

  • FÖRÄNDRINGSVILJA

   Genom att vara öppna för förändringar och nya lösningar ser vi till att alltid leverera de lösningar som är bäst för våra kunder.

  • KVALITET

   För oss handlar kvalitet om att leverera de tjänster och varor som uppfyller våra kunders högt ställda krav. Kvalitet handlar om inlevelse och förståelse för kundens behov så att vi levererar lösningar som överträffar kundens förväntningar.

  • STARKT KUNDFOKUS

   För oss handlar det om att skapa och bibehålla goda relationer –  att alltid ha kundfokus. Affärer handlar om möten mellan människor och vi är lyhörda i våra möten med kunden – vi lyssnar och förstår kundernas önskemål.

Vad mer kan vi göra för att övertyga dig?

Kontakta Oss