Reparationer

Egen serviceverkstad i Mora

Behöver din dator uppgraderas?

Har du köpt nya datorkomponenter för att uppgradera din gamla dator men är osäker på hur man installerar dem? Kom in till oss så gör vi jobbet åt dig. Vi gör det både snabbt och på ett fackmässigt sätt. Felaktigt hanterade datorkomponenter går lätt sönder och kan göra så att datorn sedan inte fungerar som den ska..

Felsökning av dator & kringutrustning

Har din dator slutat fungera? Låt oss göra en felsökning och ge ett kostnadsförslag på vad som behöver repareras. Ofta är det billigare att reparera en dator än att köpa en ny. Vi tar emot alla datorer på marknaden, även de som inte är köpta hos oss. En dator behöver precis som en bil ett löpande underhåll. För att en dator ska hålla länge behöver den underhållas, en dator som full med damm blir både brandfarlig och får kortare livslängd på komponenterna. Lämna in datorn hos oss så ser vi till att den kommer tillbaka i topptrim.

GLÖM INTE ATT SÄKERHETSKOPIERA DIN DATOR OFTA – FRÅGA OSS OM DU VILL HA HJÄLP

Ominstallation av dator

Vi installerar om programmen i din dator och ser till att alla säkerhetsuppdateringar och de senaste uppdaterade programmen som hör till din dator installeras. Innan vi börjar kan vi göra en backup av alla dina dokument och bilder så att det inte är någon fara för att data förloras. När datorn är klar är den som ny igen.

Rensning av virus

Har du haft oturen att få in virus eller skadlig kod i din dator? Vi är specialister på att ta bort elaka program som tagit sig in, kontakta oss så hjälper vi dig.

Byte av Skärm

Har din bildskärm blivit skadad? I vår serviceverkstad kan vi reparera din bildskärm, många gånger kan sådana skador gå på försäkringen och vi hjälper dig med papperen.

Dataräddning

Om filerna blivit skadade eller försvunnit från din dator så kan vi rädda dom. Det spelar ingen roll om du råkat ut för virus eller om minnet har gått sönder, låt oss ta en titt på det innan du ger upp. Om hårddisken är defekt på ett sådant vis att vi själva ej kan komma åt data så får du ett kostnadsförslag på dataräddning hos ett av världens främsta dataräddningsföretag.