IT-Drift

Förebyggande och automatiserad IT-drift.

[rev_slider content-slider-2]

[/rev_slider]

Förebyggande och automatiserad IT-drift

Med en förebyggande och automatiserad drift av er IT-miljö så kan problem upptäckas och åtgärdas innan användaren märker att något gått fel. Vi jobbar med en programvara som gör att vi kan styra era datorer på distans och få meddelanden om t.ex. hårddiskar är fulla, processorn i datorn är överbelastad eller om det plötsligt uppstått för mycket trafik på ditt nätverk. Vi kan till och med få meddelanden om att bläcket eller tonern i din skrivare håller på att ta slut. Vår organisation är speciellt anpassad för att snabbt kunna åtgärda problem som kan uppstå ute på företag. I vår helhetslösning ingår IT-drift, IT-support och rådgivning och vi ser oss som er IT avdelning med en bred teknisk kompetens.

Som er IT-avdelning stöttar vi er självklart i alla typer av IT-frågor.

Väljer ni vår tjänst så arbetar vi förebyggande för att er IT miljö skall fungera och era anställda får alltid den bästa hjälpen med deras frågor och funderingar. Vi upptäcker problemen och åtgärdar dem redan innan ni själva vet att de har uppstått!

 • Kontinuerlig förebyggande kontroll

  Vår programvara kan kontrollera era servrar, nätverket, datorer, skrivare och mobila enheter dygnet runt. Kontrollen justeras och förbättras fortlöpande så att kända fel och brister som uppdagas via support, eventloggar och manuella kontroller byggs bort.

 • Larm och åtgärdande av fel

  I händelse av problem som kräver åtgärd meddelas Amtechs support genom ett automatiserat larm. Exempel på larm kan vara trasig hårddisk, utrymmesbrist eller funktioner i Windows eller Mac OSX som inte fungerar. När larm tas emot gör vi en bedömning om felet ska åtgärdas direkt eller om ni som kund ska meddelas först.

 • Windowsuppdateringar

  Vi ansvarar för att ni alltid har de senaste uppdateringarna från Microsoft på era datorer. Vår programvara klarar dold automatiserad installation av Microsofts säkerhetsuppdateringar till både servrar och klientdatorer.

 • Kvalitetskontroller

  Vi kontrollerar med jämna mellanrum att alla utlovade funktioner är ok genom att utföra kontroller manuellt. Exempelvis så testar vi återläsning av backuper för att veta att det fungerar när det behövs.