Ljud & Ljus

 • Storbildsskärm Örnsköldsvik

  Kultur- och fritidsavdelningen i Örnsköldsvik var ute efter en digital annonstavla för att ge mindre kulturhändelser större utrymme att synas. Ledskärmen vi monterade kan uppdateras på distans över internet och tidsstyras med datum och klockslag.

 • Ostnor 150 År

  FM Mattsson fyllde 150 år i september 2015 och Amtech levererade ljud, ljus, bildutrustning samt tyger och mattor till festen som pågick i två dagar.

 • Vasaloppet Vinterveckan

  Amtech har ett nära samarbete med Vasaloppet och levererar utrustning både under vintern och sommaren. På starterna i Sälen och Oxberg samt på vätskekontrollerna i spåret har vi ljudanläggningar och tekniker.

 • Vasaloppet Sommarveckan

  Cykelvasan har vuxit och är ett av Sveriges största arrangemang inom cykling. Förutom cyklingen arrangeras även Ultravasan som är en 90 km lång springtävling och Vasastafetten där c:a 500 lag springer sträckan Sälen – Mora.

 • Ljussättning av Eon-huset

  EON värme började få problem med skadegörelse och klotter under de mörka timmarna av dygnet och behövde därför förstärka belysningen runt huset. Då många bilar passerar denna plats så ville de även ge ortens föreningar möjlighet att nå ut med information via en display på huset.